Nyheter

Mässa för alla underbara barn – och deras föräldrar 2014

3-5 oktober är det dags för årets underBARA Barn-mässa i Stockholm.

Mässa för alla underbara barn – och deras föräldrar 2014

– Den största skillnaden mellan årets underBARA BARN och de senaste årens är att vi nu ännu tydligare vill visa att mässan verkligen riktar sig till barn i hela spannet 0 – 6 år. Vi är så mycket mer än en babymässa, även om det alltid kommer att vara så att de första månaderna i våra barns liv är de alla föräldrar vill lära sig mest om, säger Kickie Jansen, som nu arrangerar sin tolfte underBARA BARN sedan starten 2003. underBARA BARNs kanske tydligaste kännetecken är blandningen mellan allvar och lek. Här blandas experter som håller seminarier om alvarliga ämnen med underhållning, teater och lek.I årets seminarieprogram finns bland annat: * Psykiatrikern Ben Furman som under rubriken Kommunikation med barn och ungdom berättar om praktiska hjälpmedel som stärker kontakten med barnet och gör barnuppfostran roligare. * Monica Nyström pratar om Barn i sorg, något av det mest svårhanterliga en förälder kan tänka sig. * Matkreatören Sara Begner tipsar om vad du bör tänka på när det gäller mat för barn. * Det kommer också att talas papparoller och mammaroller.
Aktiviteter för vuxna och barnDet handlar inte bara om att lyssna på underBARA BARN. Du får också prova på både bebisyoga och babyrytmik. För barnen finns allsång, dansföreställning och teater.Givetvis blir det också en mässa med mycket shopping. Här finns chans att både fynda och bli först med de senaste nyheterna. 120 utställare finns på plats när mässan öppnar den 3 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö.Läs mer om mässan och programmet på
www.underbarabarn.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.