Nyheter

Matlåda med inbyggd kylning

Med Frozzypack håller sig maten kylskåpskall i upp till sju timmar i rumstemperatur. Matlådans lock innehåller en kylbevarande gelé som håller maten kall i vilken väska som helst.

Matlåda med inbyggd kylning

Lägg in lådans lock i frysen i minst 10 timmar så skall maten i lådan sedan hållas kall i upp till 7 timmar utan behov av kylväska eller separata kylklampar. Passar för att hålla mat kall för att ätas på utflykt eller picknick, men eftersom lådan (ej locket) kan värmas i micro, även som lunchlåda till jobbet. Med volymen är 0,9 liter, måtten 19,8×13,2×8 cm och vikten 425 gram är den inte större än att den passar i de flesta barns ryggsäckar när de skall på utflykt med förskolan eller skolan. Frozzypack är tillverkad i Sverige i livsmedelsgodkänd polypropylen och kan diskas i maskin. Locket innehåller en giftfri kylbevarande gelé. Mer information hittar du på
www.frozzypack.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.