Nyheter

Napp för fint bett

Svenska Dentys nappar är inte bara färgglada, de är ergonomiska och hygieniska också

Napp för fint bett

Svenska Dentys nappar är designade för att motverka öppet bett och korsbett. Bakom den ergonomiska konstruktionen står en svensk barntandläkare och utformningen är baserad på över 30 års erfarenhet från svensk barntandvård.Nappen Denty är funnits på marknaden ett tag, nytt är däremot att den nu tillverkas i Sverige, att den finns i Tuttifrutti-färger och att den kommer i modellerna Denty Genuin 0-6 mån & + 4 mån samt Denty Futura + 4 mån.
Ergonomisk och hygienisk designDenty Genuin har en traditionell utformning med en mjuk, tunn, solid sugdel. Att sugdelen är tunn gör den skonsam för barnet. För att minska risken för öppet bett är infästningen på sugdelen bred och tunn. Det gör att trycket fördelas jämnt på framtänderna. Sugdel och sköld är gjutna i ett stycke, vilket gör det svårare för bakterier att få fäste.
Minskar risken för korsbettDenty Futuras sugdel har en något annorlunda utformning. Den är designad så att tungan ligger kvar mitt i munnen med samma tryck mot både överkäkens och underkäkens kindtänder, vilket ska motverka korsbett. I övrigt har den samma fördelar som Genuin-nappen.För mer information och återförsäljare kontakta leverantören ReiRei:
www.reirei.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.