Nyheter

Ny vinteroverall för baby – bli testare hos Gneis!

Tillsammans med BarnNet.se letar det norrländska premiummärket Gneis nu testare till sin nya babyoverall Termoshape. Det är en varm och smidig vinteroverall med suverän passform för små barn. Var med och tycka till om den nya Termoshape!

Ny vinteroverall för baby - bli testare hos Gneis!

Bli testare! Just nu har du möjlighet att testa nya babyoverallen Termoshape från Gneis. Beställ din Termoshape här!

Genom samverkan med kunder har Gneis ända sedan starten 2006 arbetat för att utveckla de bästa funktionskläderna för barn. Nu har turen kommit till alla bebisar (med föräldrar) att få ”säga sitt” och hjälpa till i framtagandet av en helt ny babyoverall – Termoshape.
Beställ din Termoshape här!
Utvecklad för små barnTermoshape är en vinterfodrad, smidig babyoverall med suverän passform för de minsta barnen. Den är framtagen för bebisar i storlek 60-70 cm.

Supershape – Bäst i test

Du har väl inte missat att Gneis Supershape fått utmärkelsen Bästa vinteroverall 2015 av sajten bäst-i-test.se? Finns i storlek 98-164 cl.

Betyg: 10
Kommentar: Supershape är en overall som det inte finns mycket att anmärka på. Gneis har onekligen konstruerat en utmärkt vinteroverall med ett attraktivt pris för aktiva barn.

Läs mer om Supershape!


Termoshapes innertyg är mjukt och behagligt och yttertyget är gjord av återvunnen polyester. Det är samma material som finns i alla andra plagg i Gneis uppskattade termoserie. Overallen har en helt öppningsbar dragkedjeöppning fram för enkel av- och påtagning och en liten ficka för t.ex. förvaring av napp. Detaljer finns under ärm och baktill i rygg för att ge bättre grepp när man håller eller lyfter barnet. Babyoverallen har en avtagbar huva och extra mudd att vika över händer och fötter.
Så går det tillVäljer ni att bli testfamilj så har ni just nu möjlighet att få köpa Termoshape till det mycket förmånliga priset 389 kr (ordinarie pris 699 kr). Det enda motkravet är att ni ger Gneis er utvärdering genom att svara på en enkät om Termoshape som skickas ut senare under våren.Babyoverallen är bara tillverkad i en begränsad upplaga så det är först till kvarn som gäller.
Beställ din Termoshape här! Välkommen till
Gneis.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.