Nyheter

Nytt från Easywalker

Bättre suffletter, mindre i hoppfällt läge och nya färger på Easywalkers singel- och duo-vagnar.

Nytt från Easywalker

Holländska EasyWalker har precis som tidigare tre vagnmodeller, men alla tre har fått en rad förbättringar och har fått tillägget Plus i namnet.Easywalker SKY Plus är en lätt trehjulig sittvagn. Det stora svängbara framhjulet gör den lättkörd i såväl stadsmiljö som i terrängen. Ryggen på vagnen är lång, vilket ger gott om plats för barnet i sittdelen. Nytt är bl a att vagnen fått en mer böjd sufflett så att barnet får mer skydd mot regn och vind samt att den har en solskärm som skyddar mot solen. Redan tidigare var vagnen relativt liten i hopfällt läge. Nu blir den ännu mindre, utan att det blivit mindre plats till barnet när vagnen är uppfälld.
Ännu smidigare syskonvagnEasyWalker DUO, är Easywalkers mest sålda vagn i Sverige, kanske tack vara att det är en av de minsta syskonvagnarna med sina 76 centimeter på bredden. Den nya modellen DUO Plus har samma förbättringar som enkelvagnen SKY och även den blir mindre i hopfälld än tidigare. DUO-vagnen kan användas med två liggdelar, två sittdelar eller en liggdel och en sittdel och den kan även användas med två babyskydd.
Skönare ligglägeEasyWalker QTRO Plus är en fyrhjulig vagn, med svängbara framhjul. Även den har fått bättre sufflett med en extra uv-solskärm och har numera en fotbräda så att barnet kan ligga helt platt i vagnens liggläge. Vagnen kan användas med liggdel eller enbart som sittvagn. Nya färger på alla vagnarna är coal black, sand brown, olive green, berry red, ocean blue, mandarin orange, platinum (grey) samt silver. På tillbehörssidan finns bl a nyheter som cup holder, skötväska, bilstoladapter och åkpåse.
Här finns mer information om Easywalker och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.