Nyheter

Oioi skötväskor i romantiskt blommigt eller tufft vitt skinn

Nu till våren kan du välja bland ännu fler stilar på skötväskor från australiensiska Oioi.

Oioi skötväskor i romantiskt blommigt eller tufft vitt skinn

I vår kommer Oiois klassiska Hobo-modell i ett rosenmönstrat tyg med röd eller vit botten. Den är gjord av tryckt bomullscanvas med vattenavstötande ytbehandling.En annan något lyxigare variant av skötväska är vårnyheten Tote Slouch i vitt nappaläder. Det här är en skötväska som många kommer tro är en helt vanlig snygg väska, men den innehåller alla de praktiska detaljer som du kan önska av en skötväska.Om du tidigare spanat på Oiois skötväskor men tyckt att prislappen avskräckt kommer det under våren också en enklare kollektion med väskor som heter Oioi Essential. Bionic Dot-serien som lanseras först i denna kollektion finns i två färger och två olika modeller (Hobo och Messanger).Alla OiOi väskor kan hänga på axeln med axelremmen eller hänga på vagnen med särskilda remmar. Beroende på modell ingår olika tillbehör som skötbädd, våtservettfodral, flaskvärmare och necessär.
Pris: från 599 kr för väskorna i kollektionen Oioi Essential. Mer information om vårens nya modeller och den kompletta kollektionen hittar du hos
svenska distributören ReiRei.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.