Nyheter

Paraply för vagnen som skyddar dig som kör

Hands Free Brolly är ett smart paraply som sätts fast på barnvagnen och skyddar dig som kör

Paraply för vagnen som skyddar dig som kör

Nu är höstrusket här och det är inte alltid så lätt att manövrera barnvagnen med en hand och ha paraplyet i den andra. Då kan det vara bra med ett Hands Free Brolly som du sätter fast på barnvagnen och som skyddar den som kör.Hands Free Brolly sitter i ett fäste på vagnen, du kan välja att ha det kvar i fästet eller t ex lägga under vagnen eller i väskan när det inte används. Du kan även vid behov använda Hands Free Brolly som ett vanligt paraply utan att ha det fastsatt på vagnen.
Skyddar även mot solDessutom går paraplyet att använda som solparasoll till både dig och barnet, det har nämligen 50+ i solskyddsfaktor. På sommaren kan du därför använda det som skydd över vagnen sätta upp det som skydd där babyn befinner sig. Hands Free Brolly har en diameter på 98 cm och täcker gott och väl en vuxen. En förlängningsdel följer med så att även långa personer kan använda det över vagnen.Hands Free Brolly finns i flera färger och kostar 395 kronor i leverantören
My Little Stars webbshop.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.