Nyheter

Permiär för Mammabloggkryssningen

I augusti drar det ihop sig till den första Mammagloggkryssningen – en helg utan barn

Permiär för Mammabloggkryssningen

Den 27 – 28 augusti åker mammabloggare från hela landet med Birka Paradise på en 22 timmarskryssning till Mariehamn.Mammabloggaren Johanna Salkert, med bloggen
Familjen Korb, var sugen på en mammabloggträff och skrev det i sin statusrad på Facebook och fick ett enormt gensvar och bl a var det någon som tyckte det skulle bli en resa till Åland Så föddes idén om Mammabloggkryssningen.- Eftersom jag är väldigt drivande så startade jag samma kväll en Mammabloggkryssningen-sida på Facebook och bjöd in de bloggande mammor jag hade på min vännerlista och bad dem bjuda in sina vänner. Trodde att vi skulle bli max 30 stycken, så ni kan ana min förvåning över det stora intresset, berättar Johanna Salkert.Sedan den 14 juni har 50 mammabloggare anmält sig och 218 gillar Mammabloggkryssningens Facebook-sida, så det hinner bli många fler innan det bär av till Åland.Ombord blir det mingel på ”Beachen”, middagsbuffé, frukostbuffé & lunchbuffé. Det blir tävlingar, utlottningar och en goodiebags. Samtidigt är det ingen fullspäckat schema med aktiviteter utan var och en ska ha tid att koppla av, gå på spa och umgås – eller kanske sova ut eftersom man ska lämna barnen hemma.Pris: 950kr. För mer info och bokning besök:
mammabloggkryssningen.se eller
Mammabloggkryssningens Facebook-sida

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.