Nyheter

Reflex på spray perfekt för barnvagn och barnkläder

Albedo 100 Reflective Spray kan användas på såväl barnvagnen som på dina och barnens kläder.

Reflex på spray perfekt för barnvagn och barnkläder

Albedo 100 Reflective Spray är en helt ny produkt utvecklad i Sverige. Vad det handlar om är kort och gott reflex på spray. Du sprayar det du vill ska reflektera ljus. Produkten finns i fyra varianter, beroende på vad för produkt du ska spraya.
För barnvagn och cykelLight Metallic heter sprayen du använder på exempelvis barnvagnens hjul och chassi, för att den ska synas i mörkret och öka säkerheten i trafiken. Det är en permanent spray som du även kan använda på cykeln eller snowracern, eller för att markera grindstolpar eller skriva Varning för barn på din uppfart.
Osynlig eller grå på kläderVill du göra kläder eller väskor och ryggsäckar reflekterande använder du sprayen Invisible Bright eller Sparkling Grey. Invisible Bright är osynlig på plaggen i dagsljus, men reflekterar ljus vid belysning. Sparkling Grey blir grå likt reflexer som vanligen sys fast på kläder och du kan spraya mönster som stjärnor eller linjer på kläderna. Den fjärde varianten, Albedo100 Horse and Pets, är avsedd för päls och kan exempelvis sprayas på din häst, hund eller katt så att också de syns bra i trafiken under den mörka årstiden.För mer information besök
Albedo 100 webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.