Nyheter

Reima satsar på vinterkläder i dun

Reimas höst- och vinterkollektion är en riktig färgklick och bland nyheterna finns vinteroverall, jacka och byxor i dun.

Reima satsar på vinterkläder i dun

Finska Reima har många nyheter i höst. Först och främst öppnar Reima en svensk webbshop där du handla hela Reimas sortiment. Butiken finns på:
reimashop.se
Mer färg och reflexerI Reimas kollektion för höst och vinter 2012 ser vi glada och fräscha nyanser i grönt, rött, rosa och blått. Reimas nyckelord är funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och nytänkande – så även den här säsongen. Exempelvis har alla plaggen så som vinterjacka, vinterbyxor och overaller utrustats med påsydda reflexband som gör att barnen syns i mörkret. De fantasifulla tryckta mönstren på barnkläderna hämtar sin inspiration från flera områden – allt från barnlekar och spel till arkitektur och natur.
Barnkläder i dun nytt för ReimaEn av höstens och vinterns stora nyheter är en serie exklusiva vinteroveraller och set med jacka och byxa i dun för de allra minsta barnen. Overallerna ger bästa tänkbara skydd mot väder och vind och förenar varmt dunfoder med det slitstarka materialet Reimatec. Det ger ett mycket bra skydd samtidigt som det andas. – De nya babyplaggen har tagits fram för våra kunder som inte nöjer sig med mindre än det bästa åt sina barn. Reimaplaggen i dun och Reimatec väntas bli svåra att överträffa när det gäller att hålla småbarnen varma ute i vinterkylan, säger Reima i sitt pressmeddelande.
Plagg för tuffa tagReima introducerar också en ny serie i sin vattentäta, andningsbara och slitstarka Reimatec-kollektion. Den nya Reimatec-serien är utformad för att tillfredsställa krävande konsumenter som letar efter något utöver det vanliga och som vill ha kvalitet, funktionalitet och stil, allt i ett. -Elegans och minimalism är nyckelord för höstens och vinterns plagg. Utformingen av den nya serien har inspirerats av Eskimokulturer. Vi har kombinerat skydd mot kyla och ett förfinat nordiskt formspråk med andan i olika stadskulturer, vilket ger en klassisk, tydlig stil som håller i sig år efter år, säger finska designern Kira Uschanov. Som en del av lager-på-lager-konceptet Play Layers tar Reima nu fram ännu fler mellanplagg av olika material. Plaggen är utrustade med tryckknappar på insidan som gör det smidigt att fästa dem på ytterplagget – vilket gör det snabbt och enkelt att klä barnen rätt oavsett väderlek.För mer information besök
reimashop.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.