Nyheter

Rörelselarm med vibration

Snuza Halo är ett mobilt andningslarm som fästes direkt på blöjan

Rörelselarm med vibration

Rörelselarmet Snuza Halo bevakar rörelser oavsett om barnet sover i sin säng, ute i vagnen eller i babyskyddet. Om rörelserna upphör vibrerar Snuza Halo för att aktivera barnet samt larma föräldrarna.Tiden är förbi när ett barn bara sover i sin spjälsäng. Dagens småbarn sover i vagnen, i babyskyddet, i föräldrarnas säng och i sängen på hotellrummet. Våren 2010 lanserades andningslarmet Snuza Go i Sverige och Snuza Halo är en vidareutveckling av den produkten.
Så fungerar detSnuza Halo är ett rörelselarm som, om det inte uppfattar några rörelser, vibrerar för att aktivera barnet och få igång andningen. Snuza larmar också föräldrarna med ljudlarm. Snuza Halo är 70 mm lång och 45 mm bred samt väger 31 gram. Den lilla apparaten sätts direkt på barnets blöja utan att några sladdar behövs.Snuza Halo finns i butik från slutet av oktober 2010 och kostar omkring 1 595 kronor.För mer information om Snuza Halo kontakta den svenska
leverantören Baby Nord.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.