Nyheter

Sköna sovstöd från Delta Baby

Delta Baby utökar med kilkudde, madrasskydd och fler sovstöd för babyn

Sköna sovstöd från Delta Baby

Belgiska Delta Baby är sedan tidigare kända för sina sovhjälpmedel och amningskuddar i mjukt memoryfoam-material som andas. Nu kommer en rad nya produkter:
Stöd för de yngstaLiggstöd Bred, är ett nytt sovhjälpmedel med flera funktioner för de minsta barnen. Med sidokuddarna rekommenderas liggstödet till barn från 0-6 månader. När barnet börjar ”resa” sig, tar du bort sidokuddarna och madrassen fungerar då som en vanlig kilkudde för det växande barnet. Med sidokuddarna fungerar den alldeles utmärkt i spjälsängen eller vuxensängen, då behöver du inte vara orolig för att du ska råka klämma barnet när ni sover tillsammans. Madrassen är av materialet memoryfoam som motverkar ”platt huvud” så kallad lägesbetingad skallasymmetri. Överdraget är tvättbart och det ”andas”. De två sidokuddarna är löstagbara och går att placera på olika sätt efter barnets storlek.
Torrt i sängenDeltaBabys Madrasskydd är ett avancerat skydd som passar likväl baby, barn som vuxen. Skyddet har en uppsugningsförmåga på 2liter/m2. Skyddet är uppbyggt av fem olika lager som kan absorbera stora mängder vätska medan det yttersta lagret förblir torrt. Madraskyddet är fullständigt vattentätt, vadderat och materialet kan dessutom andas. Madrasskyddet är praktiskt storleksoberoende och mycket lätt att bädda med. Till spjälsäng håller den vadderade ytan standardmåtten 120 x 60cm med flikar på längden för att fästa skyddet runt madrassen. Till större sängar vänder du skyddet åt andra hållet och fäster skyddet jämsmed sidorna på madrassen. Madrasskyddet kan tvättas i maskin på 90 grader och torkas i torkskåp, och ska klara att hålla sin goda absorptionsförmåga 120 tvättar.
Kudde för förkylningDeltaBaby Kilkudde är en bred och lätt sluttande kudde. En sådan kudde underlättar barnets andningsförmåga vid exempelvis förkylning, kräkningar och öroninflammation.Kilkudden är kompatibel med DeltaBaby Liggstöds sidokuddar. Önskas en smalare modell för vagga eller barnvagn finns DeltaBaby Kilkudde SmalRollAbout som är generalagent för DeltaBaby i Sverige samarbetar med flertalet av Sveriges barnafödanden sjukhus, samt barnläkare, barnmorskor, amningsspecialister.För mer info om Delta Babys produkter besök:
www.rollabout.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.