Nyheter

Skötväskor och åkpåsar i design från Elodie Details

Mönstren La Baroque och Petit Royal Blue på hösten och vinterns barnvagnsaccessoarer.

Skötväskor och åkpåsar i design från Elodie Details

Med Elodie Details kan du matcha bland annat skötväska och åkpåse med barnets mössa och vantar. Höstens La Baroque är ett storblommig mönster för den som vill synas och Petit Royal Blue har en mer nedtonad klassisk stil i gråblått. Skötväskorna från Elodie Details kommer med en vadderad skötbädd och kan fästas på barnvagnen med tillhörande hängen.
Pris: ca 1 190 krÅkpåsarna passar de flesta barnvagner och har ett vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. La Baroque åkpåse har en lyxigare stil med gulddragkedja och foder av pärlsammet och Petit Royal Blue åkpåse är fodrad med mjuk microfleece och pälsimitation.
Pris: ca 1 190 krVantar och mössor i mönstren La Baroque och Petit Royal Blue finns i olika storlekar för att passa barn från nyfödd upp till ca 3 år.
Pris: ca 179 kr – 279 krMer information om Elodie Details olika barnvagnstillbehör och andra barnprodukter hittar du på
Elodie Details webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.