Nyheter

Smart skohorn för barn

De flesta barn gillar att försöka ta på sig kläderna själva, mer eller mindre framgångsrikt. Med skohornet SPOOKI blir det förhoppningsvis lite lättare att åtminstone få på sig skorna!

Smart skohorn för barn

Ett, två, tre – sen är foten i!

SPOOKI Skohorn för barn är ett specialdesignat skohorn, som gör det lättare för barn i åldern 3-6 år att ta på sig skorna själv. Hemligheten? Den patenterade formen gör att skohornet står av sig själv i skon tills foten har förts ned. Trattformen hjälper sedan till att leda foten rätt på väg ned i hålet och gör så att skohornet ligger kvar i skon även när det vinklas. SPOOKI är anpassad för att kunna stå i skostorlekar kring 23-31 och finns i två olika varianter: Rosa Prinsessa och Svart Pirat. Det finns även en tillhörande krok att fästa på väggen, där skohornet kan hängas upp.Mer info om SPOOKI och återförsäljare finns
här.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.