Nyheter

Smarta lösningar på barnvagnen Nuna Ivvi

Barnvagnen Nuna Ivvi är full av smarta lösningar för bland annat förvaring och solskydd.

Smarta lösningar på barnvagnen Nuna Ivvi

Barnvagnen Nuna Ivvi

Med en duovagn som nya Nuna Ivvi använder du samma chassi till separat liggdel och sittdel. Till vagnen medföljer adapters för att fästa babyskydd från Maxi-Cosi direkt på barnvagnen. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen på och som hopfälld kan vagnen stå upp på egen hand samt dras med ett handtag som en resväska. Ivvi har smarta förvaringslösningar som extra fack i liggdelen med lucka i liggdelslocket och delbar stor varukorg. I liggdelens sufflett finns en solgardin som du kan spänna ut över barnet som solskydd och sittdelens sufflett har både solkeps och extra lång sufflett. Båda suffletterna har öppningsbar ventilationslucka med nät. Barnvagnen Nuna Ivvi är godkänd för barn upp till 18 kg.
Pris: sittvagn ca 6 800 kr och liggdel ca 2 000 kr. Mer information kan du få hos din återförsäljare, hos svenska distributören
Worldwise Baby och på
Nunas webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.