Nyheter

Snygga basplagg från Geggamoja

I vår och sommar är det klassiskt randigt och en ny lättmatchad baskollektion i svart och vitt som gäller på kläderna från Geggamoja.

Snygga basplagg från Geggamoja

Tanken med Geggamojas kläder är att de ska vara praktiska och sköna och de roliga detaljerna gör dem tuffa. Många plagg passar både killar och tjejer. I vår- och sommarkollektionen syns en kombination av det klassiskt randiga med en mix av vuxet i miniatyr. Nu lanseras även Geggamoja Bas, en baskollektion i svart och vitt som gör att alla plagg går att matcha.
Ekologisk höstRedan nu är den nya baskollektionen tillverkad i ekologisk bomull, men till hösten kommer de flesta plaggen från Geggamoja att vara ekologiska. – Det känns roligt att kunna göra våra populära trikåplagg i ekologiskt bomull. Marknaden har efterfrågat ekologiska alternativ, och det känna naturligt att vi på Geggamoja ska följa denna trend, säger Anna Rietz, designer på Geggamoja.Tygerna i Geggamojas ekologiska sortiment är certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard), den internationellt mest kända standarden för ekologisk textiltillverkning. Dessutom kommer vi till hösten att få se ytterkläder från Geggamoja.
Här finns mer info om Geggamoja och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.