Nyheter

Solskydd till barnvagnen och bilrutan från Outlook

Outlook från Australien är experter på solskydd för småbarnsfamiljen.

Solskydd till barnvagnen och bilrutan från Outlook

Att skydda barnen från solens strålar blir allt viktigare för många föräldrar. I Australien har detta varit aktuellt längre än här i Sverige och det är också därifrån varumärket Outlook, som gör olika solskydd för barnvagn och bil, kommer.
Solskydd till barnvagnenSolskärmen passar de flesta vagnar och fungerar som en extra förlängning av barnvagnens sufflett. Solskärmen kan vikas ihop och förvaras i sin egen ficka när den inte används.
Pris: ca 299 krSolskyddet som finns för både enkelvagnar och tvillingvagnar passar också det de flesta barnvagnar på marknaden. Den övre delen och nätet blockerar tillsammans 99 % av alla skadliga UV-strålar samtidigt som barnet ändå kan se ut från vagnen. Även solskyddet kan vikas ihop och förvaras i sin egen ficka när den inte används. Solskyddet har en dragkedja mitt på som gör att du inte behöver ta av solskyddet när du vill nå barnet i barnvagnen.
Pris: från ca 399 kr
Solskydd till bilenSolgardin till bilen som stänger ute starkt soljus, värme och UV-strålar. Solgardinen ska blockera upp till 90 % av UV-strålarna. Solskyddet är elastiskt och fäst över bilrutan och under dörren. Bildörren kan öppnas precis som vanligt, och du kan till och med öppna bilrutan med solskyddet monterat.
Pris: ca 399 krMer information om solskydden från Outlook samt lista med återförsäljare hittar du hos den
svenska distributören ReiRei.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.