Nyheter

Solskyddskräm för barns känsliga hud från Vichy

Vichy Capital Soleil har solskyddsprodukter som ska vara speciellt utvecklade med fokus på att skydda barns känsliga hud.

Solskyddskräm för barns känsliga hud från Vichy

Barns hud är känslig och extra mottaglig för solens skadliga UV-strålar. Forskning visar, att upprepade brännskador från solen i barndomen ökar risken för permanenta solskador samt hudcancer senare i livet. När skugga och kläder inte räcker till finns solskyddskrämer och solskyddssprayer som är speciellt anpassade för barn. Solskyddsprodukterna från Vichy Capital Soleil är hypoallergena och utan parabener, färgämnen och parfym. De har SPF 30 eller SPF 50 och finns både som solskyddskräm och solskyddsspray. Mer information om produkterna hittar du på
Vichys svenska webbsida. På
Vichy Capital Soleils YouTube-kanal kan du också se en film om deras Dalmatinermetod som ger tips om insmörjning av solskyddskräm på barn.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.