Nyheter

Söt nattlampa och sängmobil för barn från Skip Hop

Skip Hop har kombinerat ljus och ljud med stilren och elegant design.

Söt nattlampa och sängmobil för barn från Skip Hop

Moonlight & Melodies nattlampa och sängmobil är två nya produkter där trendiga Skip Hop har kombinerat ljus och ljud med stilren och elegant design för att göra kvällsmörkret mysigare.Ugglenattlampan ger ett behagligt, varmt dimrat ljus och har åtta lugnande naturljud och melodier. En justerbar vridlins projicerar en stjärnhimmel på väggen eller i taket. Välj en kombination av ljus och ljud som passar ditt barn bäst och den kloka ugglan kommer att göra resten.Sängmobilen har ett elegant utseende för att passa det moderna barnrummet. Medan stjärnor projiceras i taket sövs det lilla barnet av de mjukt lysande löven samt åtta vaggvisor och naturljud. Fyra djur i stilrena mönster är inkluderade; apa, uggla, giraff och sköldpadda. Den tillhörande fjärrkontrollen gör att du enkelt kan starta och stoppa mobilen även utanför barnets rum.
Fakta Moonlight & Melodies Nattlampa-Fyra melodier, bland annat Blinka lilla stjärna.-Fyra naturljud, bland annat regnskog och vitt brus med hjärtljud.-LED-lampa som håller länge och inte blir varm.-Cirkapris i butik 599 kronor.
Fakta Moonlight & Melodies Sängmobil-Fyra melodier, bland annat blinka lilla stjärna.-Fyra naturljud, bland annat regnskog och vitt brus med hjärtljud.-LED lampa som håller länge och inte blir varm.-Cirkapris i butik 1 098 kronor.Mer information hittar du på
distributören Amvinas hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.