Nyheter

Späckat program på Barnmässan i Karlstad 21-23 mars

Shopping, inspiration och aktiviteter för små och stora på Barnmässan i Karlstad 21-23 mars.

Späckat program på Barnmässan i Karlstad 21-23 mars

På programmet på Barnmässan i Karlstad: Kemikalieinspektionen berättar om gifter i babyprodukter, Bamse-teater, världens största tågbana i samarbete med Lekmer.se, Spöket Laban, Lilla Anna och Långa Farbrorn hälsar på och den som vill kan låna en bärsele från Stokke hos Babyproffsen på mässan.

För 10:e året i rad arrangeras Barnmässan i Karlstad. Det är en familjemässa med bland annat shopping till mässpriser, aktiviteter, underhållning, inspiration, råd och tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 företag och organisationer finns som utställare på Racketcenter i Karlstad 21-23 mars.
Nyttiga seminarierDet finns många kostnadsfria seminarier att lyssna på. Bland annat finns Amningshjälpen på plats och pratar om amning tillsammans med Ann Söderlund. Du kan få relationsråd av Madeleine Ilmrud och Josefin Crafoord. Kemikalieinspektionen informerar om gifter i barnens vardag, för att nämna några av alla seminarium. Här hittar du alla seminarium:
barnmassan.se/seminarium.asp
Spännande scenprogramPå scenen underhåller bland andra magikern Hampus Hedström och direkt från High Chaparal kommer Lucky Luke med sin show. Det blir buktaleri, dockteater och barnteater. Experimentshow och modevisning står också på programmet.Här hittar du hela scenprogrammet:
barnmassan.se/scenprogram.asp
Kändisar på platsPå plats på Barnmässan finns flera av barnens favoriter. Du kan bland annat möta Dora Utforskaren, Byggare Bob, Bananer i Pyjamas, Långa Farbrorn, Lilla Anna, Spöket Laban och Radio-Apan. Alla aktiviteter hittar du här:
barnmassan.se/aktiviteter.aspFör information om öppettider och biljetter besök
www.barnmassan.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.