Nyheter

Spypåsen Pjukie – perfekt för åksjuka och kräksjuka barn

Med Pjukie kan barnen kräkas i en gullig spypåse med zebra-, giraff- eller flodhästmotiv.

Spypåsen Pjukie - perfekt för åksjuka och kräksjuka barn

Spypåsen Pjukie är framtagen för att ta så lite plats som möjligt men samtidigt ha alla smarta funktioner man kan önska sig. Den är tillverkad av två delar där den yttre skyddar påsen från förslitningar. Dessutom är den greppvänlig för både barn och vuxna. För att den ska kunna tas med överallt och finnas tillgänglig just när den behövs tar Pjukie endast en tredjedel så stor plats som ”normala” spypåsar.

Pjukie finns i fyra olika förpackningar. En neutral med texten ”Spypåse” och en splasch och tre med barnmotiv för att göra kräkhändelsen mindre obehaglig: Den tuffa zebran Zebastian, Flodhästen Flo eller den sportiga Giraffen Gizmo.På baksidan av förpackningen finns en liten beskrivning av figurerna och man kan även gå in på hemsidan för att läsa mer om dem.

Mer information finns på eRaeys hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.