Nyheter

Svenska Elodie Details utökar med barnrumsinredning

Elodie Details Home består till en början fyra olika barnkammarprodukter som kompletterar deras tidigare babyprodukter och barnvagnstillbehör.

Svenska Elodie Details utökar med barnrumsinredning

Produkterna lanseras inledningsvis i tre olika mönster – Petit Royal, Retro Revolution Light och White Edition.De tvådelade påslakanseten har måtten 100 x 130 cm på påslakanet och 35 x 55 cm på örngottet. Pris ca 599 kr. Spjälsängsskydden har en rymlig sidoficka för till exempel nappar, nappflaska eller leksaker som kan behövas lättillgängliga i spjälsängen. Spjälsängsskydden är 28 cm höga och finns i längderna 360 cm och 460 cm. Pris: ca 599 krSovpåsen är lätt fodrad och har ett innertyg av bommullsjersey. Sovpåsen finns i storlekarna 0-6 månader och 6-12 månader. Pris: ca 599 krFörvaringskorgarna StoreMyStuff är tillverkade i styv canvasbomull som gör att korgarna står upprätt även då de är tomma. Korgarna är 45 cm i diameter och 35 cm höga. Pris: ca 349 krMer information om Elodie Details produkter hittar du på deras
webbsida. Där hittar du också information om återförsäljare samt deras egen
webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.