Nyheter

Ta tempen på pannan med snabb barntermometer

Mother’s touch panntermometer mäter på nytt sätt då den mäter värmeflödet under huden och på så sätt kan den ge korrekt temperatur snabbt.

Ta tempen på pannan med snabb barntermometer

Många är vi som har kämpat med rektaltermometrar och örontermometerar när barnen verkar hängiga och febriga och därför kanske också som minst medgörliga. Med febertermometern Mother’s touch kan en vuxen lätt ta tempen på ett barn som misstänks ha feber. Termometern fästs som en ring på den vuxnes hand och hålls mot barnets panna och ska ge en korrekt kroppstemperatur efter cirka 4-7 sekunder. Mother’s touch-termometern mäter till skillnad från tidigare panntermometrar som kan vara opålitliga inte hudens temperatur, utan mäter värmeflödet under huden och ska därför kunna ge ett korrekt resultat. Du kan läsa mer om tekniken som används på
www.motherstouchthermometer.com. I Sverige kan du bland annat hitta denna febertemometer hos apotekskedjan
Doc Morris.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.