Nyheter

Test av bärselar – här är bästa selen

Tidningen Föräldrar & Barn har låtit testa 7 olika bärselar, och skillnaderna är stora

Test av bärselar – här är bästa selen

Bäst i test. Gemini från Beco Baby Carrier är bästa bärselen enligt tidningen Föräldrar & Barn.

Tre testfamiljer har under en längre tid fått testa inte mindre än sju olika bärselar. Testbebisarna var mellan två och åtta månader vid testtillfället. Det visade sig att det var stora skillnader i både pris och kvaliteten hos de testade bärselarna. Prismässigt ligger de mellan 500 kronor och 1 800 kronor.
Gemini bäst i testBärselen Gemini från tillverkaren Beco Baby Carrier utsågs till bäst i test. Den kostar 1 800 kronor och passar barn som väger mellan 3,5 och 16 kilo. Gemini är en så kallad ergonomisk bärsele, med brett höftbälte och breda axelband. Du kan bära barnet i fyra olika positioner, vänt mot dig, från dig, på höften och på ryggen. Dessutom är den gjord av ekologisk bomull.

Här finns alla bärselar

BarnNet har givetvis en kategori med alla märken och modeller av bärselar. Den hittar du här:

Till listan med bärselar

Här finns hela testetTidningen har inte betygsatt bärselarna. För att läsa mer om testvinnaren och vad testfamiljerna tyckte om de övriga sex bärselarna hänvisar vi till Föräldrar & Barn. Testet återfinns i Föräldrar & Barn nr 8/2011 och på
Föräldrar & Barns hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.