Nyheter

Test av vinterstövlar för barn 2012 – Superfit bäst

4 av 9 vinterkängor för barn får underkänt i Testfakta.se och Vi Föräldrars granskning.

Test av vinterstövlar för barn 2012 - Superfit bäst

Bäst i test. Längst till vänster syns vinnarstövlen Superfit Cross. Ecco Snowrush och Viking Chilli GTX delar på andraplatsen.

Dyrast är inte bäst visade Testfakta och Vi Föräldrars stora test av vinterstövlar för barn. Vinterkängorna från Kamik för 1 200 kronor klarade inte kraven på vattentäthet. Det gjorde inte heller vinterstövlarna Everest från Stadium, GT Tex från Din Sko och Lejon från Skopunkten.
Superfit bäst i testModellen Cross från Superfit var den vinterstövel som klarade sig bäst. Superfit Cross fick betyget 4,9 av 5 möjliga. Den fick högsta möjliga betyg på både vattentäthet och andningsförmåga och 4,4 på värmeisolation.
Ecco och Viking på delad andraplats

Alla vinterstövlar och vinterkängor

BarnNet.se listar alla märken och modeller av vinterstövlar och vinterkängor för barn.

Till listan Vinterstövlar & Vinterkängor
Två modeller av vinterstövlar fick totalbetyget 4,8 av 5 möjliga. Det var Ecco Snowrush och Viking Chilli GTX. Ecco Snowrush fick omdömet ”Vattentät och mycket bra andningsförmåga” medan Viking Chilli GTX fick omdömet ”Vattentät och mycket bra värmeisoaltion”.Läs testet i sin helhet i
Vi Föräldrar 12/2012. Testet kommer även att publiceras på
Testfakta.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.