Nyheter

Varma vinterstövlar och vinterkängor för barn från Ecco

Materialen i Eccos höstkollektion är både lätta och vattenavvisande för att fötterna ska hålla sig varma och torra.

Varma vinterstövlar och vinterkängor för barn från Ecco

Eccos designfilosofi är att deras barnskor ska funka i alla lekar där barnen klättrar, springer och hoppar. I deras höstkollektion är materialen därför lätta och vattenavvisande för att barnens fötter ska hålla sig både varma och torra. Skorna är utformade för att ge både stabilitet och komfort.Några av höstens nyheter är Ecco Biom Trail Kids, Ecco Biom Hike Kids och Ecco Aspen.
Ecco Biom Trail Kids sneakers finns både som ankelhöga och höga. De har hämtat inspiration från idrottens värld och för att vara lika coola som funktionella. Ovandelen består av lätt skinn och tyg som andas med ett vattentätt Gore tex-membran.Ecco Biom Trail Kids finns i storlekarna 27-35 och kostar cirka 850 kronor.
Ecco Biom Hike Kids håller barnet varmt oavsett hur kallt det än är. Insidan har god andningsförmåga och är vattentät tack vare Gore-tex, varmt foder och en uttagbar inläggssula. Den rejäla yttersulan ser till att skorna får bra grepp.Cirkapriset för Ecco Biom Hike Kids är 1000 kronor och den finns i storlekarna 27-40.
Ecco Aspen är en stilfull och funktionell vinterstövel. Den är utrustad med ett vattentätt Gore tex-membran och är varmfodrad.Cirkapriset för Ecco Aspen är 900 kronor och den finns i storlekarna 27-35.Mer information hittar du på
Eccos hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.