Nyheter

Vårnytt från OiOi

Massor av läckra skötväskor från Australien

Vårnytt från OiOi

OiOi har en rad nya skötväskor som kommer under våren. En av de intressantaste är kanske Tote Slouch som är tillverkad av 100 % ekologisk bomull. Inspiration till designen har hämtats från den internationella catwalken. Samtidigt är väskan full av smarta finesser som stort antal fickor för babyartiklar både utanpå och inuti, matchande skötmatta, isolerad flaskvärmare samt att ask för våtservetter och en liten necessär följer med. Den mönstrade väskan finns i tre färger: röd, grå och brun.
Tuff modellOiOis modell Hobo Slouch är tuff och mjuk på samma gång. Den har t ex arméinspirerade remmar och spännen och är gjord av slitstark nylon. Hobo Slouch har bl a många bra fack, matchande skötmatta och en liten väska för våtservetter.
Exklusivaste väskanTote Slouch – är lyx, mode och funktion i ett. Modeller är gjord av mjukt lammläder och har snygga detaljer som gör att det knappt syns att det är en skötväska. Finns i brunt eller svart skinn.För mer information kontakta den svenska leverantören ReiRei:
www.reirei.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.