Tips

Alla våningssängar och familjesängar hittar du här!

Fin våningssäng för barn
Söker du en fin säng för mer än ett barn? Nu listar vi alla typer av våningssängar för barnrummet. Vi har även letat upp ett antal trevåningssängar och smarta familjesängar. Eller varför inte en hög loftsäng med plats för skrivbord eller koja under sängen.

Massor av våningssängar

En våningssäng är väldigt praktiskt när exempelvis två syskon ska dela rum. Utbudet av våningssängar är stort, från enkla modeller till finare varianter. Här syns en våningssäng från danska Oliver Furniture.


Familjesäng med extra plats

En familjesäng, är en våningssäng som är extra bred där nere så att den fungerar som en dubbelsäng. Det finns modeller som är hela 140 cm nere och 90 cm uppe, som denna från Prinskronan/Suwem.


Trevåningssängar finns!

Är ni många på liten yta är en trevåningssäng en bra lösning. Vi har hittat trevåningssängar från Prinskronan/Suwem (bilden) och från danska Flexa.


Flexibelt med loftsäng

En loftsäng är en hög säng, som ger plats för en koja under sängen. Vissa loftsängar är så höga att det blir plats för ett skrivbord eller en soffa under den. Loftsängen på bilden, med rutschkana, är från danska Flexa.

Här finns fler modeller

I vår nya kategori har vi listat alla våningssängar, familjesängar, trevåningssängar och loftsängar vi känner till. Till nya kategorin: Vånginssängar & Växasängar.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.