Nyheter

Årets leksak: Brio Metro Railway set

Matkasse till föräldrarna och en modern tågbana till barnen är det som gäller i år.

Årets leksak: Brio Metro Railway set

Årets Leksak 2011 – Metro Railway set från Brio.

Leksaksbranschen har utsett Årets leksak 2011. Det blev Brios moderniserade tågbana Metro Railway set. Juryns motivering lyder:”Brio har vidareutvecklat det klassiska tåget in i nutiden. Den traditionella leksaken möter nutidens behov av transport. Brios tågset skapar kreativ lek som utvecklar barns fantasi.”- Jag är jättenöjd och glad över nyheten att vi vunnit priser i så många länder och framförallt på vår hemmamarknad, Sverige! När vi skissade på leksaken kände vi att Metrobanan verkligen skulle pusha Brios tågvärld i en ny och spännande riktning. Vi är oerhört stolta och glada över att se att Metrosetet blivit mottaget så som vi hoppats, säger Michael Heun, product and brand manager på Brio.
Igenkänning viktig delDen nya Metrobanan tar barns tåglek till en verklighetstrogen värld som många barn känner igen sig i – nämligen metron eller på svenska tunnelbanan. Metrostationen härmar verkligheten med små, intressanta detaljer som perrongens skjutdörrar, sittplatser för de väntande passagerarna, tunnelbanekarta, biljettautomat och ett verklighetstroget tåg som har både ljud och ljus och plats för figurerna.
Nominerade var även …Brio Metro Railway set vann över följande nominerade produkter: Cars 2 R/C bil från Simba, FurReal Friends Cookie My Playful Pup från Hasbro och Ninjago från Lego.För mer information om Metro Railway set besök:
www.brio.net För mer information om Årets leksak 2011 besök:
www.leksaksrevyn.sePS. Idag den 15 november utsåg Dagens Handel Årets julklapp 2011: Matkassen. Läs mer om det på
www.dagenshandel.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.