Nyheter

Återfå höftmåtten efter graviditeten med Shrinkx Hips

Shrinkx Hips ska återställa höftmåttet på kvinnor som fött barn och rätta till problem som uppstått i samband med foglossning.

Återfå höftmåtten efter graviditeten med Shrinkx Hips

Shrinkx Hips ska användas efter en graviditet och förlossning för att återställa ditt höftmått till dess ursprungliga position.Under graviditeten gör hormonet Relaxin att ligament mjukas upp och utvidgas för att göra plats för bebisen att passera. Relaxin stannar kvar i kroppen i upp till 8 veckor efter det att barnet fötts och det är under den perioden möjligheten finns att göra något åt det större höftmått som annars många kvinnor har kvar resten av livet efter att ha blivit mammor.Genom att använda Shrinkx Hips under de första 8 veckorna efter förlossningen kan man genom ett konstant, jämnt tryck hjälpa höfterna att finna vägen tillbaka till sin position före graviditeten.
Pris: ca 649 krMer information om höftbältet Shrinkx Hips kan du hitta hos den svenska distributören
My Little Star som också har en webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.