Nyheter

Barnmässa i Göteborg

För 5:e året arrangeras i veckan mässan Baby & Barn i Göteborg, en mässa för hela familjen med aktiviteter, shopping och underhållning.

Barnmässa i Göteborg

Fredag den 9:e april öppnar portarna till året mässa, som väntas bli den största i Baby och Barns 5-åriga historia med över 100 utställare och fler än 10 000 besökare.På mässan kan du bland annat se årets nyheter från företag inom barnbranschen och handla baby- och barngrejer till mässpriser. Du kan lyssna på intressanta föredrag och årets tema är Tid: vuxentid, syskontid och det allmänna tidspusslet. För barnen finns också gott om aktiviteter och underhållning som teater och sångstunder. En nyhet på årets mässa är testbanan för barnvagnar. Här kan du testköra olika nya märkesvagnar och på så sätt få känna hur de är att köra innan du bestämmer dig för vilken du ska köpa. Hela mässprogrammet och information om biljetter och öppettider finns på mässajten
Babybarn.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.