Nyheter

Underbara Baby – mässa för gravida och småbansföräldrar

18-19 mars är det dags för mässan som tar de yngsta barnen på största allvar.

Underbara Baby – mässa för gravida och småbansföräldrar

Underbara Baby är en ”lillasyster” till populära mässan Underbara Barn som funnits i drygt 15 år. Underbara Baby är en så kallad pop up, som endast är öppen under två dagar, 18-19 mars i Frihamnen i Stockholm.Omfånget på Underbara Baby blir lite mindre, känslan mer intim, men både besökare och utställare kommer att känna igen sig i tanken att detta är ett arrangemang där man tar de minsta på största allvar. Det är en ledstjärna som rönt stor uppskattning bland såväl tusentals småbarnsföräldrar som hos näringsidkare och organisationer med unga familjer i fokus.

– De senaste åren har vi från olika håll fått om vi inte kunde tänka oss att arrangera en motsvarande mässa även under våren, säger Underbara Barns grundare och projektledare Kickie Jansen och fortsätter: – När vi nu i Magasin 9 har hittat en fantastisk lokal och på ett tidigt stadium fått klart med ett stort antal utställare gör vi äntligen slag i saken.

Vårens premiärmässa, som går av stapeln 18-19 mars, har siktet inställt på åldersspannet 0-3 år. Det blir två dagar fyllda av produktlanseringar, attraktiva erbjudanden och värdefullt kunnande. – Med Underbara Baby vänder vi oss förstås primärt till de allra yngsta familjerna och de som går i väntans tider, förklarar Kickie Jansen. Ett 40-tal utställande företag kommer att finnas på plats.

Ett axplock från scen- och aktivitetsprogrammet:

  • Babyrytmik
  • Amningsens 5 bästa råd
  • Babydisco
  • Om ditt barn sätter i halsen
  • Lästips & Bokpyssel
  • Ekomat

För mer information och biljetter besök: www.underbarababy.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.