Nyheter

Barnmässan i Karlstad 23-25 mars fokuserar på familjeliv

Barnmässan i Karlstad samlar shopping, seminarium, underhållning samt råd och tips för alla föräldrar, gravida och barn under hela helgen 23-25 mars 2012.

Barnmässan i Karlstad 23-25 mars fokuserar på familjeliv

Över 100 utställareTotalt samlas över 100 utställare i Karlstad Racketcenter och som besökare får du tillfälle att prata med många representanter för varumärken och organisationer.
Program på två scenerPå både Stora och Lilla scenen kommer alla besökare bjudas på underhållning. Det blir en skön blandning av musik med till exempel Broken door och Galaxa, relationsdebatt med Ann Söderlund och flera kända mammabloggare, Musiklek, modevisning med barnkläder, barnvagnsshow och välgörenhetsauktion till förmån för soptippsbarnen i Bangladesh med Bengt Alsterlind som auktionsutropare.
Gosiga figurer på besökBli inte förvånad när du går omkring på Barnmässan om du helt plötsligt träffar på ett stort gosedjur som vill kramas. Det utlovas besök av bland annat Bamse, Radioapan, Smurfen och Sigge Igelkott.
Kul aktiviteter för barnenUnder Barnmässan finns det ett flertal aktiviteter för barnen. Bland annat kan barnen besöka Flammys brandskola, leka med Lego, prova på Bamsegympa med Bamse och titta på förhandsvisning av Värmlandsteaterns uppsättning Emil! – Nya hyss i Lönneberga.
Mer information om mässan
Barnmässans hemsida kan du se en lista över alla utställare och planera ditt besök efter programpunkterna.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.