Nyheter

BarnNet bjuder branschen på 5-årskalas!

I dagarna tre firar vi vårt 5-årsjubileum med tårta, tävlingar och kalaspåsar till alla butiker och företag. Besök oss på fackmässan Barn & Baby i Kista 17-19 oktober.

BarnNet bjuder branschen på 5-årskalas!

I år fyller BarnNet.se 5 år. Det firar vi bland annat genom att bjuda in alla Sveriges barnbutiker, webbutiker, leverantörer och branschfolk till ett hejdundrande tårtkalas. Vi firar i dagarna tre på Barn & Baby-mässan i Kista 17-19 oktober.I vår monter på mässan bjuder vi på kaffe och tårta, det blir tävlingar och vi kan även utlova en fullmatad kalaspåse till alla som besöker oss.
Möt hela BarnNet-gängetPassa på att träffa både redaktion och säljteam på BarnNet. Kom till oss och berätta mer om ditt företag och visa oss era nya produkter. Vi kan också berätta mer om BarnNet.se och hur vi kan hjälpa ditt företag att synas mer hos oss och locka ännu mer trafik till er.
Kort om mässanBarn & Baby är branschorganisationens årliga inköpsmässa. Mässan är öppen för alla som arbetar inom barnbranschen, butiker, leverantörer och fackfolk. För mer information om mässan besök:
www.barnochbaby.seHar du inte fått någon inbjudan till mässan?
Kontakta oss, så kommer det direkt!Observera att mässan inte är öppen för allmänheten, utan endast för branschen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.