Nyheter

Bekvämt stöd med Mamidas gravidbälte

Mamida är ett nytt gravidbälte som ger rejält stöd under hela graviditeten.

Bekvämt stöd med Mamidas gravidbälte

Mamidas magstödbälte är ett mjukt och elastiskt bälte som spänns under magen med hjälp av kardborreband på ändarna. Det gör att magen får stöd underifrån, och det lättar trycket nedåt, vilket många gravida upplever som jobbigt. Bältet är exempelvis extra bra att ha vid promenader, yoga och på jobbet. Idén till gravidbältet fick Ida Nättorp, när hon själv var gravid. – I mitten av min graviditet fick jag ont under magen när jag var ute och promenerade. När jag frågade min barnmorska fick jag veta att det var helt normalt men att jag behövde någon typ av magstöd. Eftersom jag älskar att promenera samt att jag vid den tiden jobbade stående i butik så gav jag mig ut på jakt efter ett magbälte.Ida berättar att hon ville ha bälte med rejält stöd och som samtidigt var bekvämt. Hon hittade inget sådant. – Lyckligtvis har jag en skräddarutbildning så jag tillverkade det perfekta magstödsbältet, Mamida-bältet. Efter det insåg jag att det säkert fanns fler som mig där ute och så skapades företaget Mamida of Sweden.Stödbältet Mamida är tillverkat i ekologisk bomull, och kan bäras både under och över kläderna. Bältet finns i två färger; lila och svart och det finns i flera storlekar. Pris: 399 kronor.För mer information besök
Mamidas webbutik

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.