Nyheter

BeSafe Pregnant iZi Fix är ett smart gravidbälte med Isofix

Ett gravidbälte används i kombination med bilens vanliga säkerhetsbälte för att detta skall sitta korrekt även när du är gravid.

BeSafe Pregnant iZi Fix är ett smart gravidbälte med Isofix

Bilbälte som åker upp över gravidmagen är inte bara obekvämt utan kan också innebära en risk för både mamma och foster. BeSafe gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och istället ner mot mammans lår. BeSafe Pregnant iZi Fix är ett krocktestat gravidbälte som är en vidareutveckling av BeSafe Pregnant. Pregnant iZi FIX kan installeras med Isofix-fästen i passagerarsätet och baksätet eller med tillhörande rem där inte Isofix-fästen finns tillgängliga. Hållaren på Pregnant iZi Fix ska falla framåt när produkten inte används för att göra den enklare att använda nästa gång. Mer information hittar du på
BeSafes webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.