Nyheter

Brio Smile – en smal och flexibel barnvagn

Brio Smile kan vara både en kombivagn och duovagn och kan även användas med Brios babyskydd.

Brio Smile - en smal och flexibel barnvagn

Mångsidig. Smala barnvagnen Brio Smile är även mycket flexibel. Här ser du den som duovagn, sittvagn, kombivagn och med babyskydd.

Liten hiss, liten bil, liten hall eller stadsliv som kräver en smal och smidig vagn är verkligheten för många föräldrar idag. Med nya barnvagnsmodellen Smile som är 57 cm bred har Brio tagit fram en vagn som är smalare än många av deras tidigare barnvagnar. Med Brio Smile utgår du från sittvagnen och lägger till om du vill ha eventuell liggdel och eller babyskydd. Som liggdel kan du välja en liggkorg vilket gör din Brio Smile till en duovagn eller en mjuklift som gör vagnen till en kombivagn. Barnvagnen finns med silverfärgat chassi och fyra olika tygfärger: svart, brun, blå och lila. Pris: sittvagn ca 4 995 kr och liggkorg ca 1 495 krBarnvagnen Brio Smile ska finnas för leverans från vecka 3 2013. Mer information om barnvagnsmodellen Brio Smile och andra barnvagnar från Brio finns på
Brio barnvagnars webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.