Nyheter

Crescent barnvagnar satsar på lackade chassin 2013

Lättkörd sittvagn och motivlackad duovagn bland nyheterna 2013.

Crescent barnvagnar satsar på lackade chassin 2013

BarnNet fick redan i höstas en förhandsvisning av 2013 års barnvagnsmodeller från Cressent och nu finns de första nyheterna i butik.
Trike EXA – lackad som en cykelDen nya modellen Crescent Trike EXA är en vidareutveckling och en sportigare variant än Trike som funnits sedan tidigare. Exempelvis har Trike EXA ”motivlackat” lättviktschassi i aluminium, lackat på samma sätt som i cykelbranschen. Du kan välja mellan tre färger på chassit; svart/orange, svart/röd eller svart/grå. Vi kan intyga att det här är en riktigt snygg barnvagn.Själva vagnen då? Det är en trehjulig duo-vagn. När barnet är litet använder du liggdelen, som du enkelt kan koppla loss från chassit och bära i handtaget på suffletten. När barnet är större byter du till sittdelen som är vändbar, så att barnet kan titta både mot dig som kör och framåt. Vagnen har höj- och sänkbart teleskophandtag och pump följer med.
Compact 360 – lättkörd sittvagnSittvagnen Compact 360 har stora rejäla bakhjul och svängbara framhjul för lättmanövrerad körning. Vagnen har fullt liggläge och kan användas från 6 månaders ålder. Suffletten har takfönster och rejäl förvaringsficka som du lätt kommer åt när du kör. Nytt är också alla färgval, det finns hela 10 stycken att välja mellan och du kan välja färg på chassit. Rosa är en ny chassifärg för 2013.Crescent har ytterligare en barnvagn på gång, en mycket smidig resevagn. Mer om den vid lansering …För mer information besök
crescentbarnvagnar.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.