NyheterPressrelease

Diono Quantum – den nya multi-mode-barnvagnen

Att få sitt första barn är en ny resa i livet för alla föräldrar, med nya utmaningar och nya erfarenheter bakom varje hörn. Med nya barnvagnen Quantum från Diono kan alla föräldrar känna sig trygga att möta dessa
utmaningar.

Quantum har massor av användbara funktioner, så som en smart kombinerad sitt- och liggdel som ändras med fyra enkla klick. Ingen extra liggdel att förvara när barnet blir större. Liggdel, sittdel och även babyskydd kan vändas åt båda hållen på chassit. Liggdelen kan även bäras separat i bygeln om barnet t.ex. somnar i vagnen.

Quantum har en symmetrisk ram för ökad stabilitet när ligg- och sittdelen vänds framåt eller bakåt. Den extra stora sittdelen har flera olika rygglägen inkl. fullt liggläge och passar barn upp till 4 år eller 22 kilo. Quantum får på så sätt en extra lång användningstid. Quantum har en unik one-step broms. Trampa på samma pedal för att låsa och släppa på bromsen. Föräldrar behöver inte förstöra skor och tår med Quantums broms.

Välj hjul efter terräng, klimat och årstid. Quantum levereras med både lufthjul bak och punkteringsfria EVA-hjul. Framhjulen är låsbara, punkteringsfria EVA-hjul. Quantum har en av de största varukorgarna på marknaden och rymmer till och med en kabinväska upp till 5kg. Quantum har en extra stor sufflett i SPF 50+ med ett extra solskydd i heatblock som kan vikas ut. Med endast en hand fälls Quantum ihop. Quantum kan även fällas upp med en hand. Teleskophandtaget har 6 olika positioner som kan anpassas till föräldrarnas längd.

Till liggdelen medföljer en tjock madrass och ett lock. Till sittdelen medföljer 5-punktsbälte och en vändbar sittdyna. Dessutom inkluderas regnskydd, bygel och en adapter för babyskydd som passar Maxi-Cosi, Cybex
och Nuna.

Diono Quantum kommer i två modeller, Quantum Plus & Quantum Premium.
Ca-pris från 6499 kr inkl. moms.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.