Nyheter

Emmaljunga 2014 – Viking, Double Viking och Super Viking

Två nya barnvagnar från Emmaljunga 2014 som båda kan användas som både enkelvagnar och syskonvagnar.

Emmaljunga 2014 - Viking, Double Viking och Super Viking

Emmaljunga har för modellåret 2014 gjort om sina barnvagnsmodeller på syskonvagnsfronten. De två stora nyheterna Emmaljunga Viking och Emmaljunga Super Viking är barnvagnar som båda kan användas som antingen enkelvagnar eller med olika typer av tillbehör kan göras om till dubbelvagnar.
Super VikingBarnvagnen Emmaljunga Super Viking är en rejäl enkel barnvagn som med hjälp av adaptern Go Double görs om till en tandembarnvagn, alltså en syskonvagn med barnen i rad. Som dubbelvagn kan du kombinera en sittdel med en liggdel, två sittdelar eller två liggdelar vilket gör att vagnen passar både som syskonvagn och tvillingvagn. Eftersom barnvagnen byggs på på längden/höjden har den fortfarande bredden 57 cm som syskonvagn vilket ska gör den till den smalaste syskonvagn just nu. Chassit till barnvagnen Emmaljunga Super Viking finns i svart eller vitt och liggdel och sittdel finns i färgerna svart, marin, kaki och grå. För de som vill ha en mer färgglad barnvagn finns extra sufflettyger i ett flertal olika färger som tillbehör.
Viking och Double VikingEmmaljunga Viking är en barnvagn som kan användas till ett eller två barn, beroende på hur du chassi och sitt- och liggdelar.Vikingserien består av två olika chassin, enkelchassi och dubbelchassit Viking Double samt sittdel och liggdel. Emmaljunga Viking är som enkelvagn en smal barnvagn på 53 cm och som dubbelvagn med Double Viking en syskon- eller tvillingvagn som är 79 cm. Liggdel och sittdel finns i färgerna svart, marin, kaki och grå men för de som vill ha en mer färgglad barnvagn finns extra sufflettyger i ett flertal olika färger som tillbehör. Både Emmaljunga Viking och Emmaljunga Double Viking finns med svart eller vitt chassi och har två stora svängbara framhjul. Sittdel kan monteras både framåtvänd och mot föraren på både på enkelvagnen och på syskonvagnen. Mer information om Emmaljungas alla barnvagnar och barnvagnstillbehör hittar du på
Emmaljungas webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.