Nyheter

En behandling ska räcka med Paranix Sensitive lusmedel

Lusmedlet Paranix Sensitive tar bort både både löss och ägg.

En behandling ska räcka med Paranix Sensitive lusmedel

Förskolestart innebär tyvärr lusbesök i många familjer. Paranix Sensitive är ett lusmedel särskilt utvecklad för långt hår, men fungerar självklart även på andra hårlängder. Produkten ska vara mild mot hår- och hårbotten och effektivt ta bort både löss och ägg. Paranix Sensitive ska sitta i under minst 8 timmar under natten och ska vara lätt att tvätta ut utan att göra håret fett eller tovigt. Och eftersom Paranix Sensitive ska vara effektivt mot både löss och gnetter (ägg) så ska det räcka med en behandling.
Pris: ca 239 krParanix Sensetive finns på apotek, både i butik och på Internet. Mer information om Paranix lusmedel hittar du på
Paranix webbsida.
Lusfria FrillorSom alltid med lusbehandling är det viktigt att följa bruksanvisningen noga och se till att luskamma ordentligt för att säkerställa att behandlingen varit effektiv och att barnet inte fått nya löss. Paranix har tagit fram instruktioner kring hur luskamningen kan resultera i enkla och fina frisyrer, Lusfria Frillor. Välj Hippiefrillan för en fredligare jord, Fotbollsfrillan för stora proffsdrömmareller Mangafrillan för att sticka ut.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.