Nyheter

En prinsessa är född – grattis Victoria och Daniel

Torsdag den 23 februari klockan 04.26 föddes en prinsessa. Ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel!

En prinsessa är född - grattis Victoria och Daniel

På Kungahusets hemsida kunde vi idag på morgonen läsa:”Riksmarskalksämbetet har glädjen att meddela att H.K.H. Kronprinsessan Victoria torsdagen den 23 februari 2012 klockan 04.26 nedkom med en dotter. Såväl moder som barn mår bra.”Undertecknat av Svante Lindqvist, RiksmarskalkKlockan 07.00 höll Prins Daniel själv en presskonferens på Karolinska sjukhuset där han meddelade att han och Kronprinsessan idag på morgonen blivit föräldrar.– I morse klockan 04.26 föddes en 51 centimeter lång och 3 280 gram tung och väldigt söt prinsessa, meddelade en mycket stolt pappa.Prins Daniel berättade att allt gått bra och att Kronprinsessan mår strålande. När han lämnade den nyblivna mamman för presskonferensen ”sov den lilla prinsessan på sin mammas bröst”.Ett stort grattis säger vi på BarnNet.se till den nya familjen!

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.