Köpguider

Finaste brudklänningarna för dig som är gravid

Är du gravid och går i giftastankar? Att hitta en både bekväm och fin bröllopsklänning för gravida är inte helt enkelt. Här har vi samlat åtta vackra brudklänningar, som passar den gravida bruden.

Vacker chiffongklänning

Det här är en brudklänning för dig som är gravid i vacker chiffong. Denna mammaklänning har smyckats med strass och mönster på bysten. Du kan välja mellan dragkedja eller snörning i ryggen på din mammaklänning. Modellen heter DBMA4 och finns i många olika färger.

Pris: 3 390 kronor hos Dreambride


Drömbrud i strass

Mammabrud i fin chiffongklänning, dekorerad med lite strass undet bysten. Du väljer själv om du vill ha dragkedja eller snörning i ryggen. Klänningen sys efter dina mått.

Pris: 5 490 kronor hos Dreambride.se

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Romantisk drömklänning

Alise heter den här mammabrudklänningen, som faktiskt är lika snygg även om du inte är gravid! Det är en romantisk brudklänning i chiffong med snörning i ryggen. Klänningen är måttsydd, så det är inga problem att få plats med magen. Brudklänningen kan beställas i vit, ivory eller svart.

Pris: 2 995 kronor hos Brudklänningar.nu

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Fin i Freja

Från danska märket Valja, kommer den här brudklänningen för gravida. Det är en söt empireskuren mammabrudklänning med v-ringning både fram och bak, klockad kjol. Den har söta broderier markerar bystlinjen och band i midjan som kan knytas till rosett. Mammaklänningen Freja finns i vitt och benvitt. Storlek 36-46.

Pris: 2 950 kronor hos webbutiken Bridal Outlet

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Du bestämmer färgen

Alicia heter den här underbara mammaklänning, som skräddarsys efter dina mått. Band under bysten i samma färg som känningen, eller valfri färg. Du kan även beställa klänningen i annan färg än vit, antingen för bröllop eller som mammaklänning på fest. Finns i svart, turkos, rosa, röd och vit.

Pris: 1 995 kronor hos Brudklänningar.nu

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Populära Nobel wedding

Mammaklänningen Noble wedding lär vara en av de mest uppskattade brudklänningarna hos webbutiken Bridal Outlet. Det är lätt att förstå!

Det är en klänning med smickrande passform med drapering och dekorationsknappar vid midjan, kvinnlig A-linjekjol, smala dubbla axelband (men den kan även även bäras utan banden), fastsydd underkjol, blixtlås i ryggen. Brudklänningen är smakfullt dekorerad med pyttesmå färgmatchade pärlor i form av bladslingor.

En matchande sjal följer med och mammaklänningen finns både i vitt och benvit i storlekarna 34-46.

Pris: 3 190 hos webbutiken Bridal Outlet

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Brud i rosa

En brudklänningen behöver ju inte vara vit. Här en underbar mammabrudklänning i ljusrosa chiffong. Klänningen sys upp efter dina mått och du betämmer själv om du vill ha dragkedja eller snörning i ryggen. Vill du inte ha rosa, kan du välja mellan många andra färger också.

Pris: 3 000 kronor hos Dreambride.se

Här hittar du fler brudklänningar för gravida


Flirt med 20-talet

KL-Chiaga heter den här brudklänningen för gravida från Carla C. Det är en klassiker i stilfull design med en flört åt 1920-talet. Brudklänningen har broderad tyll och ett midjeband i vit satäng. Här har mammaklänningen kombinerats med en Carla C. vit satängklänning under (modellen heter KL-Grace short). Storlek S-L.

Pris: 600 kronor hos BaraBus.se

Här hittar du fler brudklänningar för gravida

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.