Nyheter

Första titten på nya barnvagnen Bugaboo Buffalo

Bugaboo Buffalo som premiärvisas idag är en robust allterräng-vagn.

Första titten på nya barnvagnen Bugaboo Buffalo

Mångsidiga Buffalo. Rejäla hjul, stor sittdel, bra med lastutrymme under vagnen och möjlighet att hänga skötväskan på handtaget är några av nyheterna hos allroud-vagnen Bugaboo Buffalo som lanseras 15 mars 2013.

BarnNet.se har idag varit på lanseringen av den nya Bugaboo-vagen Buffalo. Det är en robustare och mer mångsidig vagn än tidigare modeller, som ska passa lika bra i stadsmiljö som på skogsstigar. – Den nya Bugaboo Buffalo är designad för att prestera i alla typer av terräng. Dess smarta design möjliggör och erbjuder en kompakt vagn när den är i hopfälld och en robust och stabil vagn när den används, säger Max Barenbrug, grundare och delägare i Bugaboo International och drivkraften bakom Bugaboo Buffalos koncept och design.
Passar även större barnNyheterna hos Bugaboo Buffalo, jämfört med tidigare Bugaboo-modeller är många. En av de viktigare är att vagnen blivit rymligare, den har en hög och bred sittdel som klarar barn som väger upp till 23 kilo (tidigare 17 kg). Buffalo är försedd utdragbar solsufflett för extra skydd mot väder och vind. Bagagekorgen blivit större, där kan du nu packa upp till 10 kilo och den har också smarta väskkrokar att hänga packning på. Bugaboo Buffalo är till och med världens första vagn som har ett officiellt säkerhetsintyg för att kunna hänga upp till 6 kilo på barnvagnsstyrets väskkrokar.Bugaboo Buffalo kommer i basfärgerna svart och sand, med skräddarsydda klädslar i färgerna off white, röd, rosa, petrolblå, kungsblå och svart.
Första intrycketDet stämmer verkligen att Buggabo Buffalo är en robust vagn, större sits och rejälare på alla sätt och vis, vilket vi gillar. Dessutom kan mycket göras med en hand, till exempel öppna bygeln, vända sittedelen och ta av liggdelen.Vi gillade också att vagnens sittdel är 10 centimeter högre än tidigare modeller från Bugaboo och lätt kan köras fram till ett bord och användas som matstol på exempelvis café. Bygelns konstruktion, med möjlighet att svänga åt olika håll uppskattades. En absolut favorit bland funktionerna på Buffalon var dock den utdragbara solsuffletten som kan användas både med liggdelen och sittdelen på vagnen. Dold bakom en dragkedja finns en extra sufflettdel som gör extra solkepsar, barnvagnsgardiner och filtar över suffletten helt överflödiga.
Lansering av Bugaboo Buffalo i butikBugaboo Buffalo kommer att finnas i svenska butiker från 15 mars 2013 (vissa tar förhandsbokningar redan nu) och kostar då 11 500 kronor. På
Bugaboos webbsida kan du upptäcka med om nya barnvagnen Bugaboo Buffalo. För att söka efter en Bugaboo-återförsäljare nära dig, besök
bugaboo.com/retail-locator.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.