Nyheter

Nya Bugaboo Buffalo Escape en allroundvagn med stil

Bugaboo premiärvisar en exklusivare variant av allterrängvagnen Buffalo i limited edition.

Nya Bugaboo Buffalo Escape en allroundvagn med stil

BarnNet.se var med när Bugaboo för första gången visade upp nya Buffalo Escape. Barnvagnsmodellen Buffalo är Bugaboos mest robusta barnvagn, och passar dig som vill ha en vagn som passar lika bra i staden som på skogsstigar och sandstränder. Den är för dig som lever ett aktivt liv och gillar att utforska världen.Nu kommer Buffalo alltså i specialutgåva under namnet Escape. Den har en snygg tvättad grågrön kanvasklädsel och fina detaljer i läderimitation, vilket gör att det ska kännas som en vagn gjord för friluftsliv och tuffa strapatser i alla miljöer.
Välarbetade detaljerBland de fina detaljerna kan nämnas att insidan av suffletten är fodrat med ett randigt tyg som matchar utsidan. Handtaget är gjort av läderimitation, och samma material går igen på kanterna på sittvagnens sittdyna.Med Bugaboo Buffalo Escape följer även en skötväska i samma grågröna canvastyg som barnvagnen. Det är en rymlig skötväska, med många fack och skötbädd. Bugaboo Buffalos handtag är testat och godkänt för att klara en skötväska på upp till 6 kilo.
Godkänd för större barnVärt att notera är också att sittdelen till Bugaboo Buffalo är godkänd för barn upp till 23 kilo. Det är ovanligt mycket. Många barnvagnar är bara testade upp till 15 kilo.När du köper Bugaboo Buffalo Escape får du med både liggdel och sittdel samt skötväska. Hela paketet kostar 13 500 kronor. I februari 2015 finns den i butik.Du hittar återförsäljare på
www.bugaboo.com/retail-locator

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.