Köpguider

Glada färger, starka mönster

Färgglatt och mönstrat verkar vara höstens melodi på marknaden för barnprylar. Ljuspunkterna nedan presenterades på höstens Formex-mässa, där designers och tillverkare samlades för att visa upp säsongens nyheter. Titta och bli glad!

Rött & prickigt

Nu kompletterar Polkadot design sitt utbud med en röd serie. Rött hittar du på haklappar, lekklänningar, stolsdynor och på skötbäddar.

Prisexempel: stolsdyna 339 kr, skötbädd 389 kr, klänning 159 kr

www.polka.se


Färgglada fötter

Mocklis kommer med nya, fina mönster på sina mockasiner. Mockasiner är svensktillverkade med extra hög mudd i bomull och skinn. Kan tvättas i 40 grader. Här ses mockasinerna Kurbits och Rally Red.

Pris: 195 kr

www.mocklis.se


Den lilla resenären

Pick & Pack gör lekfulla och funktionella väskor speciellt designade för barn. Tidigare har en rad olika ryggsäckar funnits och nu kompletteras utbudet med små resväskor på hjul i form av en anka eller en haj.

I butik under hösten.

Till butiker som säljer Pick & Pack.


Maskeraddags

Fantasikompaniet gör mängder av olika utklädningskläder. Nytt för hösten är denna mysiga leoparddräkt. Finns i två storlekar: för 4-6 år och för 6-8 år.

Pris: 389 kr

www.fantasikompaniet.se


Matdags i skogen

Rådjuret Abbie från Kid’s Concept har funnits flera säsonger och då prytt t ex bokstöd och mätstickor. Nu dyker den söta figuren även upp på en servis i porslin.

Pris: 129 kr

Till butiker som säljer Kid’s Concept.


Skön vagndyna

Addstrollers barnvagnsdynor finns i många fina mönster, och nu kommer även mönstret Butterfly Garden. Dynorna är vadderade och har hål för 5-punktsbälte, vilket gör att de passar alla vagnmärken. De är vändbara och har skoskydd på nedre delen.

Pris: 650 kr

Till butiker som säljer Addstroller.


Reflexblommor

Axel & Ida kanske mest är kända för sina bärstolar, men de har även regnskydd för vagnen. Här syns en ny variant med storblommigt mönster, där blommorna även fungerar som reflexer. Passar de flesta barnvagnsmodeller och märken.

Pris: 389 kr

Till butiker som säljer Axel & Ida.


Varmt och skönt

Åkpåsen Folklore Rose från Eloide Details hämtar inspiration från folkdräkter och bonader. Yttertyget är av bomull med ett bind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. Passar de flesta vagnmodeller.

Pris: 999 kr

www.elodiedetails.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.