Köpguider

Härlig barnmodevisning med Mgroup

BarnNet har varit på barnmodevisning och spanat in vårens och sommarens kläder från Blingo, Me&i, Vossatassar, Rockefella och Nova Star. Alla duktiga modeller kom från Cute Kids, modellskolan som även är med i TV3:s program Mammor & Minimodeller. Modevisningen arrangerades av Mgroup.

Madeleine hälsar

Bakom barnmodevisningen stod PR och Eventbyrån Mgroup med Madeleine i spetsen, som här hälsar alla mammabloggare, journalister och stolta föräldrar välkomna.

Kläderna som barnen från Cute Kids modellskola har på sig kommer från:VossatassarNova StarMe&iBlingoRockefellaBarnens skor kom från Crocs


Blingo visar ränder

I Blingos vår- och sommarkollektion ser vi bl a mycket randigt. Ibland i starka färger, ibland i klassiskt vitt och grått.


Knalliga färger

T-shirt med starka färger och lite retrolook från Blingo.


50-talslooken

Rockefella gör coola barnkläder i 50-talsstil. Här syns bl a fina koftor, scarfs och keps från Rockefellas vårkollektion.


Rockmode för de yngsta

Tuffa t-shirts, sköna byxor och randiga mössor från Rockefella. Näst på tur är Nova Star.


Coola kepsen

Ska du vara helt rätt i vår ska du ha keps i gammal stil, som denna från Rockefella. Gärna som här med en kofta i riktig farbrormodell. Bakom kommer kläder från Vossatassar.


Färgstarkt intryck

Norska Vossatassar är ganska nya i Sverige. I vårkollektionen finns massor av färgstarka och lekfulla kläder.


Prickig kappa

Fler färgstarka plagg från Vossatassar, spana in den söta regnkappan på armen. Stövlarna kommer från Croocs.


Mera moln

Skön brun mjukisdress och mera molnmotiv från Me&i Visst för det tankarna till 70-talet?


Beach 2012

Nova Star har inspirerats av Hawaii och strandmode i vår, har vi skrivit tidigare på BarnNet. Här syns mysdress och t-shirt med surftryck.


Riktig surfkille

Hood och t-shirt med klassiskt surftryck i ny Nova Star-stil.


Kall vår?

Snygg Nova Star-mössa som matchar sköna dressen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.