Köpguider

Höstens skönaste mammabyxor och gravidjeans

När magen växer är det viktigt att ha sköna mammabyxor. Här har vi letat upp höstens finaste mammabyxor som passar för jobbet, fest och mys. Här finns mammajeans med hög eller låg midja och smarta tillbehör som gör att du kan ha dina vanliga byxor lite längre.

Mjukare än jeans

Boobs Treggings är ett par tighta och mjuka mammabyxor med snygga jeansdetaljer. Mammabyxorna har hög trikåmudd i midjan som du antingen kan vika upp eller ned, för att byxorna ska kunna sitta skönt under hela graviditeten. Finns i blått eller svart.

Pris: 650 kronor i Boobs webbutik


Byxor på flera sätt

Från Cecilija S kommer de här användbar byxorna med smala ben. Mammabyxorna slutar inte vid midjan utan fortsätter upp över magen. Ett extra gummiband ser till att byxorna sitter på plats och vidden kan justeras precis för att passa din kropp. Cecilija S mammabyxa täcker alltid hela magen oavsett hur stor den är och byxorna kan användas både före, under och efter graviditeten. Dessa mammabyxor finns också i en vid variant.

Pris: 399 kronor hos StylishMom.se


Jeans med mudd

Fina gravidjeans i 5-ficksmodell från Cocoon. Mammajeansen ser ut att vara lågt skurna, men ovanför linningen kommer en skön mudd att dra upp över magen. Mammabyxorna är i Bootcut-modell med stretch. Finns i blått, svart och vitt.

Pris: 349 kronor hos LaRedoute


Mjukisar från Esprit

Ett bar riktigt mjuka, men ändå snygga, mammabyxor från Esprit. Dessa mammabyxor har resår och knytband i midjan och är gjorda i 100% viskos.

Pris: 679 kronor hos webbutiken MammaGlad


Tuff och bekväm

Mammabyxor i tvättad, stretchig bomullskvalitet i cargo-modell med smala ben. Mammabyxorna har fuskgylf, fuskfickor i sidorna och bak, men benfickorna är riktiga. I midjan finns en bred mudd för att de ska sitta bekvämt över magen.

Pris:299 kronor hos H&M på nätet


Snygga jeans

Från brittiska Noppies kommer dessa fina gravidjeans med medel till hög midja, även om den ser ut att gå bekvämt under en växande mage. Mammajeansen är i slimfit-modell och har fickor i sidan och bak.

Pris: 649 kronor hos Zalando.se


Finbyxor för fest

Mom2moMs Desert Pans Black är en chinos- och haremsinspirerad finbyxa med pressveck. Byxorna är vidare upptill för att smalna av från knä och nedåt. Byxorna har fickor fram samt dekorativ ficka med knapp baktill. De veckade linjerna upptill ger snygg passform. Mammabyxorna har mjukt resår i midjan för skönt stöd för magen.

Pris: 599 kronor hos Mom2Mom.se


Vaxat och guld

Sara Sommerfeld Design ligger bakom dessa fina mammabyxor från Mom2Mom. Det är ett par vaxade fyrficks-byxor i svart med gulddetaljer. Linningen vid midjan är av resår och ligger under magen för bästa komfort. Dessa mammabyxor finns även i denimblå.

Pris:799 kronor hos Mom2Mom.se


Sköna jeans

Svarta mammajenas i femficksmodell med mjuk mudd i bomullsjersey över magen. Mudden går att reglera i takt med att magen växer.

Pris: 799 kronor hos Proud.se


Sköna snyggbyxor

Elena heter den här fina raka mammabyxan med slits i stretchig twill. Byxorna har samma midjemudd som alla Sono Vasos mammabyxor, den är i materialet modal/spandex kan varieras på tre olika sätt beroende på vad som känns bekvämt för tillfället. Mammabyxorna har dessutom osynlig justerbar resår under midjemudden.

Pris:600 kronor hos Sono Vaso.


För första tiden

Ganska tidigt i graviditeten blir det svårt att knäppa byxorna. Då är Flexi-Belt bra att ta till. På ett enkelt sätt blir dina vanliga byxor och kjolar gravidkläder. Flexi-Belt är en panel som fästes med hjälp av en stretchig rem och knapp som passar alla knapphål. Tre paneler i tre färger ingår (svart, vit och mörkblå).

Pris:159 kronor hos Babyland.se


Spark i magen

Magband är ett praktiskt tillbehör till dina vanliga kläder när du är gravid. Med ett magband döljer du glipan mellan byxor och tröja och håller magen varm och skön. Här ett svart magband med fotavtryck, men det finns även i vitt och med babyhänder.

Pris: 149 kronor hos Stellaris.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.