Nyheter

Joie Mirus är en resevagn med vändbart styre

Brittiska Joie lanserar två kompakta barnvagnar av sulkymodell i Sverige.

Joie Mirus är en resevagn med vändbart styre

Joie är ett brittiskt varumärke med barnprodukter som nu lanseras i Sverige. De första produkterna på den svenska marknaden är två barnvagnar, Joie Brisk och Joie Mirus.
Joie BriskBarnvagnen Joie Brisk är en klassisk paraplysulky med svängbara framhjulhjul som går att låsa. Brisk har fällbart ryggstöd med fullt liggläge och ett fotstöd som kan fällas upp i två lägen vilket gör att sulkyn passas även små barn som skall sova middag i vagnen. Vagnen ska lätt kunna fällas ihop med en hand, ihopfällningsspärren går automatiskt i vid ihopfällning och vagnen har ett bärhandtag för att bäras ihopfälld. Vagnen vägen 8,6 kg och maxvikt på barnet är 15 kg.
Pris: ca ca 1 295 kr
Joie MirusJoie Mirus är en lätt resevagn med vändbart styre som gör att barnet kan sitta mot föraren eller framåtvänt. Ryggstödet går att justera i olika positioner ner till fullt liggläge. Sittdelen har 5-punktssele som är justerbar i tre olika höjdlägen. Barnvagnsbygeln är svängbar för att barnet lätt skall kunna ta sig i och ur på egen hand. Vagnen vägen 6,8 kg och maxvikt på barnet är 15 kg.
Pris: ca 1 595 krMer information om de nya barnvagnarna från Joie hittar du på
Joies webbsida och hos den svenska distributören
WorldWise Baby.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.