Nyheter

Jul med ”Underbara Clara” Lidström och Annakarin Nyberg

I boken God jul­ – Kakor, knäck och karameller presenteras 25 recept på juliga godsaker som stor och liten kan lyckas med tillsammans.

Jul med ”Underbara Clara” Lidström och Annakarin Nyberg

”Underbara Clara” Lidström och Annakarin Nyberg är tillbaka med en ny bok efter succéserien Steg-för-steg, som uppmuntrar barn att baka, fixa och odla utan vuxnas inblandning. Nu ligger i stället fokus på att göra tillsammans – och att låta julen och alla dess förberedelser bli en lustfylld tid med mindre stress och mer gemenskap!”Julen är en verkligen en favorithögtid för mig. Redan i november börjar jag baka och pyssla och förbereda för lata och härliga dagar i december”, berättar Clara ”Underbara Clara” Lidström.I boken God jul­ – Kakor, knäck och karameller hittar du självklarheter som lussekatter och pepparkakor, men också pepparkakspannacotta, polkamaränger, juldadlar och mycket mer. Dessutom finns beskrivningar på roligt pyssel med förslag på både gå-bort-present och pynt.”I den här boken har vi blandat gamla klassiker med våra nya favoriter. Precis det tycker vi är det fina med julen – att gammalt och nytt kan mötas. Inte bara i form av recept utan också när det gäller traditioner och människor”, berättar Annakarin Nyberg.Mer information finns på
Rabén och Sjögrens hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.